Παράθυρο στο παρελθόν

Παράθυρο στο παρελθόν

Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Ανθισμένες μανόλιες


Ντρινννννν..
-Τι έγινε, ποιος ήταν στο τηλέφωνο;
-Τίποτε, κανείς. Δεν ήταν η Σπυριδούλα, μην κάνεις έτσι.
-Ερμή, τελείωνε με τις κάλτσες σου, Φώτη που είναι το κινητό μου;
Ντρινννννν..
-Κατερίνα, ήταν η Σπυριδούλα, σε δέκα λεπτά στο 625, θα έρθει και η Μαρί.
-Και η Αναστασία;
-Βρε Κατερίνα το ξέρεις, πλησιάζουν οι εξετάσεις και τώρα έχει πολλή δουλειά και πολλή ύλη να στριμώξει στο μυαλό ευέλπιδων μυαλών.
-Αμάν ρε Φώτη, εσύ και η πολυλογία σου. Πάμε Ερμή. Θα μας κατεβάσεις στη Σπιανάδα;
-Ανεβάσεις θες να πεις. Τελικά όλο και νωρίτερα πάω στις εφημερίες. Σο τέλος δεν θα φεύγω καθόλου. Θα σου αφήσω και το αμάξι και θα ησυχάσουμε.
Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία βλέπω όλο και λιγότερο την γυναίκα μου που την χαίρονται όλο περισσότερο οι φίλες της.
Κατερίνα, Σπιριδούλα, Αναστασία. Ανθισμένες μανόλιες. Νάστε καλά και να περνάτε ωραία. Μην έχετε ενοχές, το χρέος σας το κάνατε. 1,67 παιδιά η κάθε μια δεν είναι και μικρή υπόθεση. Βάλε και ένα σπίτι να φέρετε βόλτα και ακόμη 3,67 απαιτητικά στομάχια να γεμίσετε.
Μόνο που θα σας μαλώσω. Που είναι οι «χειμερινές» κολυμβήτριες; Κοντεύει να τελειώσει το καλοκαίρι και σεις ακόμη ζεσταίνετε τα καθίσματα των καφέ;
Αλήθεια τι να συζητάτε; Η Κατερίνα δεν μου λέει ποτέ. Εσείς οι γυναίκες ότι κάνετε από αγορά κολόνιας μέχρι πολιτική συζήτηση όλα έχουν μια μυσταγωγία και έναν αποκρυφισμό χωρίς προηγούμενο, κι ας λένε πως είστε κουτσομπόλες.
Νάστε καλά και αγαπημένες.
-Ε! Κατερίνα που πας ……ξέχασες το παιδίιιιιιιι!

2 σχόλια:

Spyros Vlahos είπε...

Πατρίδα!!!
μπες στο μπλογκ μου για να σε κάνω link, έχω μπει τυχαία εδώ

Ανώνυμος είπε...

Το πιο βασικό δικαίωση στην αποζημίωση αυτή είναι η θέρμανση από τη ρητή την πικάντικη ηλιοθεραπεία , η γη , η εμφάνιση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ατμοσφαιρική μέτωπα και περισσότερο .